Nederlandse Stichting Helpen met Paarden – Equitherapie
 

Voorzitter SHP

1e Bestuurslid, ook voorzitter: Dr. Ulrike Thiel,
 
 
Dr. Ulrike Thiel (geb. 20.5.1953)

Na meer dan 30 jaar wetenschappelijke en praktische ervaring in de hulpverlening en met therapeutisch paardrijden in verschillende landen en organisaties ben ik trots aan de wieg te hebben kunnen en mogen staan van de ontwikkeling, praktijk en organisatie van Equitherapie SHP in Nederland.

1e besturslid
Voorzitter
Oprichtingslid en intern bestuurslid
Achtergrond
Klinisch psycholoog, gecertificeerd Equitherapeut SHP-E(NL), sportinstructeur, groepsleider, supervisor, opgeleid orthopedagogisch voltigeren/paardrijden OEKThR, instructeur voltige FENA, instructeur paardrijden FENA, lichaamsgericht psychotherapeut.
Functie binnen SHP
Voorzitter bestuur van de Stichting Helpen met Paarden, opleidingshoofd, afgevaardigde voor de opleiding in de opleidingscommissie, coördinatie administratie en homepage SHP, coördinatie stageplaatsen en onderzoek binnen SHP.
Missie binnen SHP
Als oprichtingslid en hoofdontwikkelaar van de opleiding Equitherapie SHP wil ik (inter)nationale contacten onderhouden en samenwerking stimuleren. Ik zal mijn kennis en ervaring ter beschikking stellen aan het nieuwe, enthousiaste team van SHP en hoop dat een vaste, actieve bestuurskern ontstaat die de equitherapeuten aan de basis vertegenwoordigt en de kwaliteitscriteria van Equitherapie SHP-E(NL) uitdraagt. Ik wil met de organisatie de Equitherapeuten SHP-E(NL) de ondersteuning bieden om een solide, kwaliteitsvolle positie in de sector uit te bouwen
Interesses, competenties en vaardigheden
Beleidsontwikkeling en beleidsvoering, reglementering en functionaliteit van SHP, inhoudelijke begeleiding van opleiding, projecten en onderzoek.
 
Contactpersoon voor
Opleiding, beleid, onderzoek, projectwerk
Bereikbaarheid
Tel.: 0495 45 37 57
e-mail: thiel@iae.nl
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.
..